Bu Kedi Konuşuyor !


Davut Diyen Kedi

fft5_mf208831
Daha öncesinde I Love You diyen hatta bunun dışında da bazı kelimeleri adeta uluyarak söyleyen Husky cinsi bir köpeği duymuştuk. Dünya’nın en büyük video paylaşım kanalı Youtube’ta oldukça popüler konuşan köpek Mişka’ya rakip geliyor. Mişka’nın rakibi bir kedi. Sevimli kediyi banyoda yıkamak isteyen sahibi onu küvete taşıyor. Ancak kedi sudan pek hoşlanmıyor ve ayakları suya değer değmez ilginç sesler çıkarmaya başlıyor ve bu sesler içerisinde adeta “Davut” diyor. Kedinin sahipleri de bu olayı kameraları ile kayıt ediyor. Davut Diyen Kedi , Seni Seviyorum Diyen Köpek ve daha niceleri. Sevimli dostlarımız bizleri her zaman şaşırtmaya ve güldürmeye devam edecek gibi görünüyor.
Davut Diyen Kedi İzle
Seni Seviyorum Diyen Köpek İzle

Yorumlar

  1. Zavallı hayvanın korkudan ödü kopmuş, sersem insanlar gülüp eğleniyor... resmen içim parçaladı kedinin bakışlarındaki dehşeti ve çaresizce kurtulmak için çabaladığını gördükçe

    YanıtlaSil
  2. yazık hayvana ya,korkutmuşlar bağırınca hoşlarına gitmiş, gerçi hayvanlara değil, o insanlara yazık bence, beyinlerinin olmayışının farkında olamamaları ne acı..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder