Galatasaray'ın Real Madrid maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?


Galatasaray'ın Real Madrid maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?





Galatasaray'ın Real Madrid maçı hangi kanalda?






Maçı Türkiye'den izleyecek olanlar D-Smart üzerinden yapılacak yayını kullanarak maçı izleyebilirler.
Maç: Real Madrid-Galatasaray
Yer: Santiago Bernabeu Stadı
Tarih: 3 Nisan 2013 Çarşamba
Saat: 21:45
Yayın: D-Smart (Canlı)
Real Madrid-Galatasaray maçını hangi uydu kanalları şifresiz veriyor? Eğer Uydu alıcınız varsa aşağıdaki kanallarda şifresiz izleyebilirsiniz.
Real Madrid-Galatasaray maçını yayınlayacak uydu kanallarının tam listesi.
Al Jazeera Sport +3 , Al Jazeera Sport +4 , Al Jazeera Sport hd1  , AzTV
beIN Sport 1 / HD , bTV Action / HD , C+ Liga Campeones / HD , Club RTL
CT Sport / HD , Digi Sport 1 (hun) / HD , Dolce Sport / HD , Duhok TV
ERT HD , ESPN Brazil , ESPN Pacrim , HRT 2 (croatia) ,MTV 3 Max Sport 1
Nederland 3 / HD  , NET (hellas)  , nPremium HD , NTV Plus Futbol / HD
OBN BiH , Rah-e-Farda , RSI La 2 / HD , RTS 1 (serbia) ,RTS Deux / HD
RTÉ Two / HD , Rustavi 2 ,SF Zwei / HD  ,Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 1 (italy) / HD , Sky Sport Extra HD (germany) , Sky Sports *RED button
Sky Sports 2 (uk) / 2HD , Smart Spor / HD , Sport 1 Select HD (ned) ,Sport 5 (israel) / HD
SportKlub (slovenia) , SuperSport 1 (alb) / HD , SuperSport 2HD (za) ,SuperSport 3 (za)
SuperSport MaXimo , TRK Futbol+ / HD ,TV Klan (alb) / HD ,TV3+ (denmark) / HD
TV6 (sweden) / HD ,TV6 Estonia ,TV6 Latvia ,TV6 Lithuania ,TVi (portugal)
Viasat Football (nor) / HD , ~ AUS: ESPN / HD ,~ AUS: SBS One
BEL: Belgacom 11+ , ~ BLR: Belarus 2 , ~ CAN: Sportsnet ONE
CYP: Cytavision Sports HD  , ~ CYP: Sigma TV ,~ DEN: ViaPlay
FIN: MTV 3 Max Sport 1HD ~ ISL: Stöd 2 Sport / HD ,~ ITA: Premium Calcio
ITA: Premium Calcio HD ,~ MDA: Canal 3 ,~ NOR: ViaPlay ,~ SUI: TeleClub Sport 3 / HD
SUI: TeleClub Sport PPV ,~ SWE: ViaPlay  ,~ UKR: OLL TV [online]
USA: Fox Deportes ,~ USA: Fox Soccer / HD ,~ USA: Fox Soccer 2GO


 
RealMadrid ile Galatasaray , Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Santiago Bernabeu Stadı'nda karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nin dev maçı bugün saat 21:45'te, şifreli olarak D-Smart'tan yayınlanancak.

Galatasaray İle Real Madrid Daha Önce 3 Resmi Maçta Karşılaştı. 
Galatasaray ile Real Madrid takımları daha önce Avrupa kupalarında 3 kez karşılaştı. Galatasaray 2000-01 sezonunda yani son kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükseldiğinde yine Real Madrid ile eşlemiş sahasında 2-0 mağlup durumdan gelip 3-2 yendiği rakibine deplasmanda 3-0 kaybedip elenmişti. Galatasaray aynı sezon başında UEFA Süper Kupa maçında Real Madrid’i uzatmalarda Jardel’in attığı golle 2-1 yenip kupayı müzesine götürmüştü. Real Madrid ayrıca 1958-59 sezonunda Şampiyon Kulüpler kupasında Beşiktaş ile eşlemiş sahasında 2-0 kazanıp İstanbul’da 1-1 berabere kalarak tur atlamıştı. Geçen sezon Fatih Terim yönetiminde Galatasaray Santiago Bernabeu kupası maçında Real Madrid ile özel maçta karşılaşmış ve rakibine 2-1 kaybetmişti. İki takım 2000 yılında yine özel turnuvada karşılaşmış Real Madrid sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. 
 
Ümit Davala ve Hasan Şaş 3-2 Kazanılan Maçta Real Madrid’e Gol Atmıştı. ( Taffarel, Iker Casillas ve Aitor Karanka da Bu Maçta Oynamıştı )
Galatasaray’ın 2000-01 sezonunda Real Madrid’i 2-0 mağlup durumdan 3-2 yendiği maçta günümüzde Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Ümit Davala, Hasan Şaş ve Taffarel oynamış Ümit Davala ve Hasan Şaş 1’er gol atmıştı. Aynı maçta halen Real Madrid kadrosunda yer alan kaleci Iker Casillas görev yapmış ayrıca Jose Mourinho’nun günümüzde yardımcılığını yapan Aitor Karanka da oynamıştı. Ümit Davala, Hasan Şaş, Taffarel ve Casillas o sezon oynanan 3 maçta da görev yaparken Karanka 2 maçta oynamıştı. 
 
Galatasaray İspanyol Takımlarına Karşı Son 11 Avrupa Kupası Maçını Kazanamadı. ( En Son Real Madrid’i Yenmişti Tam 12 Yıl Önce 3 Nisan 2001 Tarihinde )
Galatasaray Avrupa Kupalarında İspanyol ekipleri ile 25 maç yaptı. Galatasaray 25 maçta 7 galibiyet 6 beraberlik 12 yenilgi aldı. İspanya’da oynanan 12 maçta sadece 1 kez (Fatih Terim dönemi 1999-2000 sezonu Mallorca maçı 4-1) kazanan Galatasaray 4 beraberlik 7 yenilgi aldı. Galatasaray Avrupa kupalarında İspanyol ekipleri ile oynadığı son 11 maçı kazanamadı. Galatasaray en son 3 Nisan 2001 tarihinde tam 12 yıl önce İstanbul’da Real Madrid’i 3-2 mağlup etmişti. 
 
Jose Mourinho Kariyeri Boyunca Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde Kaldığı Tüm Sezonlarda Tur Atladı.
Jose Mourinho 4 farklı takımda toplamda 6 kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde kaldı. Jose Mourinhu bu 6 turun tamamında yarı finale çıktı. Geçen sezon Real Madrid’in başında Apoel Nicosia takımını 3-0 ve 5-2 yenerek eleyen Mourinho 2010-11 sezonunda bu kez Tottenham’ı 4-0 ve 1-0 yenerek yarı finale kalmıştı. 2009-10 sezonda Inter ile kupayı kazanan Mourinho çeyrek finalde CSKA Moskova’yı 1-0 ve 1-0 yenerek elemişti. 2006-07 sezonunda Chelsea takımının başında çeyrek finalde Valencia’yı 1-1 ve 2-1 ile geçen Mourinho 2004-05 sezonunda bu kez Bayern Münih’i 4-2 ve 2-3 ile elemişti. Mourinho 2003-04 sezonunda kupayı kazanırken Porto’nun başında çeyrek finalde Lyon’u 2-0 ve 2-2 ile elemişti. Jose Mourinho bu sezonda çeyrek finale kalırsa toplamda 7 kez ile Alex Ferguson’a ait Şampiyonlar Ligi’nde en çok çeyrek finale kalan teknik direktör rekorunu egale edecek. Jose Mourinho Avrupa kupalarında Türk takımları ile sadece 2002-03 sezonunda Denizlispor ile eşleşmişti. Jose Mourinho, Porto ile Uefa kupasını kazandığı sezon Denizlispor’u 4.turda 2-2 ve 6-1’lik skorlarla elemişti.  
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’nde Bu Sezon En Golcü İki Takımdan Biri. ( Oynadığı Her Maçta Gol Attı ve Gol Yedi )
Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 maçta 18 gol attı 11 gol yedi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı her maçta gol atan ve gol yiyen Real Madrid çeyrek final maçları öncesi Bayern Münih ile birlikte en çok gol atan iki takımdan biri konumunda bulunuyor. Real Madrid bu sezon sahasında oynadığı Şampiyonlar Ligi maçlarında 10 gol attı ve maç başına 2,50 gol ortalaması yakaladı. 
 
Burak Yılmaz, Real Madrid Maçında da Gol Atarsa Şampiyonlar Ligi Tarihinde Üst Üste 7 Maçta Gol Atan İlk Futbolcu Olacak.
Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 6 maçta da gol kaydetti. Burak Yılmaz böylece Marouane Chamakh’ın 2009-10 ve 2010-11 sezonlarında kırdığı üst üste en çok gol atma rekoruna ortak oldu. Burak Yılmaz gruplarda oynanan 3.hafta maçında Cluj’a 1 gol, 4.haftada deplasmanda Cluj’a 3 gol, 5.haftada Manchester United’a 1 gol, 6.haftada Braga’ya karşı deplasmanda 1 gol, Schalke 04 turunda her iki maçta da 1’er gol kaydetti. Burak Yılmaz Real Madrid maçında da gol atarsa kupa tarihine geçecek. Burak Yılmaz üst üste 7 Şampiyonlar Ligi maçında gol atan ilk oyuncu olacak. 
 
Galatasaray’ın Bu Sezon Şampiyonlar Ligi’nde Gollerini Hep Yerli Oyuncular Attı. ( Burak, Hamit, Aydın ve Umut )
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 11 gol atarken bu gollerini hepsini yerli oyuncuları kaydetti. Burak Yılmaz 8 gol atarken Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz ve Umut Bulut 1’er gol kaydetti.  
 
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’nde Bu Sezon En Çok İsabetli Şut Atan Takım.
Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 maçta 104 isabetli şut attı ve bu alanda en başarılı takım oldu. Real Madrid 169 şut ile en fazla şut atan takımda olurken Galatasaray 59 isabetli şut ile çeyrek finale kalan takımlar arasında Malaga’nın ardından en az isabetli şut atan 2.takım konumunda bulunuyor. 
 
Real Madrid’de C.Ronaldo,  Galatasaray’da Muslera, Selçuk İnan ve Dany Bu Sezon Şampiyonlar Ligi’nde Takımlarının Tüm Maçlarında 90 Dakika Görev Yaptı.
Galatasaray takımında kaleci Muslera, orta saha oyuncusu Selçuk İnan ve savunma oyuncusu Dany Nounkeu bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde takımlarının tüm maçlarında 90 dakika sahada kaldı. Real Madrid takımında ise sadece Cristiano Ronaldo 720 dakika sahada kaldı. 
 
Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop Eski Takımlarına Karşı Mücadele Edecek.
Galatasaray’ın kadrosunda yer alan Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop daha önce Real Madrid forması giymişti. Hamit Altıntop geçen sezon şampiyon olan kadroda yer almış ve 12 resmi maçta 1 gol atmıştı. Wesley Sneijder ise 2007-08 ve 2008-09 sezonlarında Real Madrid forması giymiş ilk sezonunda şampiyonluk yaşamış ve toplamda 11 gol atmıştı. 
 
Didier Drogba Şampiyonlar Ligi Kariyerinin İlk Golünü Real Madrid’e Atmıştı. 
Galatasaray’ın golcü oyuncusu Didier Drogba Şampiyonlar Ligi kariyerinde ilk maçını Real Madrid karşısında deplasmanda oynamış ve ilk golünü de bu maçta atmıştı. 2003-04 sezonunda O.Marsilya forması ile Real Madrid karşısında görev yapan Drogba maçın ilk golünü atmıştı. Drogba kariyeri boyunca İspanyol takımlarına karşı 11 gol attı. Barcelona’ya 3 gol, Atletico Madrid’e 2 gol, Real Madrid’e 1 gol, Real Betis’e 1 gol ve Valencia karşısında 4 gol kaydetti. 

Yorumlar