Her Gün 1 Apple Uygulaması Ücretsiz !

Her gün 1 iPhone uygulamasını ücretsiz indirin

İtalya, Almanya, İspanya, Kanada, Avustralya, Brezilya ve Japonya gibi ülkelerde oldukça popüler olan bu nihayet ülkemizde de yayınlandı. Günün Uygulaması adlı uygulama her gün 1  ya da  uygulamasını  kullanıcılarına sunuyor.


AppStore'un mobil platformdaki en başarılı uygulama mağazası olduğu gerçek. Ancak bu mağazadaki uygulamaların çoğunluğunu ücretli uygulamalar oluşturuyor. Bu duruma yasal çözüm getirebilecek bir uygulama ülkemizde yayınlandı.
Daha önce İtalya, Almanya, İspanya, Kanada, Avustralya, Brezilya ve Japonya gibi ülkelerde yayınlanmış ve oldukça popüler olan Günün Uygulaması adındaki uygulama iPhone ya da iPad kullanıcılarına her gün sadece 24 saatliğine bir uygulamayı ücretsiz olarak indirme imkanı sunacak.
Tamamen yasal olan bu uygulamanın nasıl ücretli olarak yayınlanan uygulamaları ücretsiz olarak sunduğuna gelecek olursak; "Günün Uygulaması" ekibi her gün doğrudan bir uygulama geliştiricisiyle görüşüp uygulamalarının 24 saatliğine ücretsiz olması için izin alıyor. Bu sayede 24 saatliğine izin aldıkları uygulamayı ücretsiz olarak yayınlayabiliyorlar.
Siz de bu uygulamanın nimetlerinden yararlanmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Uygulamanın QR kodu;

Yorumlar