Yeni Tomb Raider Oyunu Duyuruldu

Square Enix ve Crystal Dynamics işbirliği ile geliştirilen Tomb Raider’ın yeniden yapımının devam oyunu duyuruldu. Detaylar haberimizde.Oyun dünyasının köklü serilerinden bir olan Tomb Raider'ı sıfır noktasından yeniden ele alan Square Enix ve Crystal Dynamics, serinin fanlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.
Square Enix'in Avrupa ve Amerika'da ki en yetkili ismi olan Phil Rogers, yeni nesil için hali hazırda duyurmuş oldukları oyunlar haricinde yeni bir Tomb Raider projesi üzerinde de çalıştıklarını doğruladı.
Rogers, yeni Tomb Raider oyununun üst düzey kalitede bir yapım olacağının altını çizdi ve Square Enix'in PC, PS3 ve Xbox 360 için oyun çalışmalarını devam ettireceğini belirtti.
Yeni geliştirilen Tomb Raider oyununun PS3 ve Xbox 360 için gelip gelmeyeceği konusunda net ifadeler kullanmayan Rogers, yukarıdaki söylemleriyle açık bir kapı bırakmayı da ihmal etmedi.
PS3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürülen Tomb Raider, serinin en başarılı satış rakamlarına ulaşmış olmasına karşın, Square Enix bu rakamları yeterli bulmamıştı.

Yorumlar