Artık Tarayıcınızda Apple Music'i Dinleyebilirsiniz

Sonunda, bir iOS veya Android uygulamasına veya Mac veya Windows için iTunes uygulamasına ihtiyaç duymak yerine web'de, tercih ettiğiniz tarayıcınızda Apple Music'i dinleyebilirsiniz .


apple music

Gelecek haftanın "iPhone 11" etkinliğinden önce , Apple beta.music.apple.com adresinde beta web tabanlı bir Apple Müzik çalar   yayınladı . Spotify'nın web oynatıcısı gibi, Apple Music web oynatıcısı da macOS, Windows, Chrome OS, iOS ve Android dahil tüm platformlarda herhangi bir web tarayıcısında çalışır .

Web oynatıcısının çeşitli Mac ve Android telefonlarda çalıştığını doğruladık. Gördüğünüz gibi, web oynatıcısı yaklaşmakta olan macOS Catalina'daki iTunes'un yerini alan yeni Müzik uygulamasına çok benziyor .
apple music web
Apple Music aboneleri servisin tüm akışlı müzik koleksiyonuna ve radyo istasyonlarına erişebilir. Web oynatıcı ayrıca çalma listelerini senkronize eder ve tıpkı uygulamalardaki gibi "Sizin İçin" sekmesinde kişiselleştirilmiş öneriler içerir.
Verge'nin belirttiği gibi , web oynatıcıda Apple Music'in Beats 1 canlı yayınını, Apple'ın orijinal müzik videolarını ve akıllı çalma listelerini kaçırıyor.
Web tabanlı bir Apple Music oynatıcısı - bir beta sürüm olsa bile - uzun zamandır geliyor. Apple Music 2015 yılında piyasaya sürüldü ve 60 milyondan fazla abonesiyle zorlu bir müzik akışı hizmeti haline geldi Spotify'ın 100 milyondan fazla abonesi var, ancak müzik kataloğu ve özellikleri açısından Apple Music bu boşluğu önemli ölçüde kapattı.
Hata yapmayın: Web oynatıcısı büyük beğeni topluyor, ancak Apple hizmetlere genişledikçe bir tür truva atı gibi. Hizmetlerini herhangi bir cihazda erişilebilir kılmak, Apple'ın dışındaki kullanıcıların, cihazları veya hizmetleri olsun, Apple ekosisteminin geri kalanına da girmelerini daha da cazip hale getirecek. Chromebook'unuzda Apple Music'in tadını çıkarın ve bildiğiniz bir sonraki şey muhtemelen bir iPhone kullanıyorsunuzdur. 
Yine de, Apple'ın biraz açıldığını görmek harika. Şimdi, sadece Apple News + ve Apple TV + için aynı şeyi yapması gerekiyor.

Yorumlar