Facebook'un Yeni Özelliği Gecikebilir !

facebook

Facebook'un geç saatlerden itibaren tecrübelediği ve keşfettiği her şey için, Facebook Arkadaşlığı'nın tanıtımı Deoksirübo Nükleik Asitlerine oldukça dağılmaz bir özellik. Facebook zati ilişki vaziyetlerine kaptanlık yaptı ve buluşma sürecine yeni bir adım daha ilave etti, şimdi ilk evvel bu ilişkileri faalleştirmeye çalışıyorlar.

Facebook'ta çıkan bu oyunda en büyük tehdit (bu hafta ABD'de piyasaya sürüldü), insanların Facebook'u on ya da on beş yıl önce kullandıkları gibi kullanmamasıdır. Facebook gemiyi kaçırabilirdi.
Messenger, çekirdek Facebook uygulamasından çıkarken insanlar homurdandı, ancak uygulama medya tüketimi hakkında daha fazla olduğu için, arkadaş profillerini ziyaret etmek gibi eylemler etkileşime girmekten daha fazla gezinmeye başladı. Facebook bir zamanlar böyle bir uygulama için ideal bir alandı, ancak çoğu iletişimin gerçekleştiği Messenger gibi uygulamalara kıyasla bir ev için biraz daha az doğal olabilir.
facebook dating

Facebook ile uğraşmak daha sadece yeni kullanıcı alışkanlıkları vardır. Şirket buranın izini yakmıyor, üstesinden gelmek için yarışan uygulamalar konusunda karışıklığa sahipler, ilginç bir şekilde randevu uygulaması sahnesindeki son derece sağlam konsolidasyona rağmen nötrleştirmeleri gereken sadece birkaç yarışmacı var.
Match Group ile uyumlu olan girişimciler, Facebook'un tek boyutlu bir gemi göndermeye çalıştığını görüyor gibi görünüyor. Bu nedenle, sorular, bir kitlenin ne kadar geniş bir kitleye ulaşabileceği ve başka uygulamaların zaten piyasadan parladığı şeylere hitap etmek için farklı modları takip etme yolundan çıkıp çıkmayacaklarıdır.
Facebook'un en belirgin avantajı, zaten tanıdığınız kişilerin çoğunun bir dizinine sahip olması ve ilgi duyduğunuz ve bir araya gelebileceğiniz arkadaşlarınızı listelemenizi sağlayan "gizli aşk" özelliği gibi şeyler için bu ağı kullanabilmesidir. Bu Facebook arkadaşlarından biri aynı şekilde hissediyorsa bağlantı kurmasıdır.
Yakında Facebook'un oyununun çok geç mi yoksa tam zamanında mı geleceğini göreceğiz.

Yorumlar