10 Eylül - APPLE Etkinliği Bize Neler Getirecek?




İşte kesin olarak bildiklerimiz: Apple's10 Eylül’de saat 11 : 00’de kampüsünde büyük bir etkinlik düzenliyor .

Burada nerede ise mutlaka kati bildiklerim: iPhone 11 yeni kamera yapılandırma ile başlatacak. Muhtemelen üç farklı model olacak.
Oradan işler birazcık daha karmaşıklaşıyor.
iPhone söylentisi OnLeaks Rakam
Şirketin bütçe odaklı iPhone R'yi amiral gemisi cihazlarına bir alternatif olarak sunmaya devam edip etmeyeceği konusunda bazı spekülasyonlar var. Şimdiye kadar bazı söylentiler, bu yılki modellerin hat için bir çeşit paradigma kayması sunacağını öne sürdü. Bir iPhone 11R piyasaya sürmek yerine, daha ucuz olan model, farklı model boyutlarını ayırt eden bir Pro ve Pro Max modeliyle Pro moniker modelini alan iki pricier modeliyle temel seviye iPhone 11 olabilir.

Bu değişiklik, daha geniş akıllı telefon pazarının görüş açısından bir anlam ifade edecektir. Fiyatlandırma, akıllı telefon kullanımının önemli ölçüde yavaşlamasının temel sebeplerinden biridir. İPhone ve Samsung S serisi şeklinde premium cihazlar rutin olarak 1000 $ 'ın üzerinde. Apple fiyat noktasını yeniden yerleştirebilirse, bu daha hızlı bir yükseltme döngüsünü haklı çıkarmak için bir yol olabilir.

IPhone 11 ve Pro modelleri arasındaki en önemli ayırt edici faktörlerden biri kamera olabilir. Temel model, XS'nin iki kameralı kurulumunu koruyacak, Artıları ise kare konfigürasyonda üç kameralı diziye taşınacak. Üçüncü lens, bir takım Android telefona benzer şekilde cihaza geniş bir açı getirecek.

Dahili AI ve yazılımı kullanarak, kameraların belirli çekim hatalarını düzeltebilecek, daha yüksek çözünürlüklü çekimler sunabilecek ve düşük ışıkta daha iyi görüntüler alabilecekleri bileşik bir görüntü oluşturduğu söylenir. Pro modellerde bulunan video yazılımının, kullanıcılara renk dengelerini düzeltmelerine ve cihaza efektler uygulamalarına izin vererek, önemli ölçüde iyileştirildiği söyleniyor. Bu arada, öne bakan kameranın daha geniş bir görüş alanına sahip olduğu söyleniyor. Bu, mevcut Face ID yapılandırmasıyla ilgili en büyük şikayetlerden kabul edilen bir masaya uzanırken de dahil olmak üzere daha çok açıyla yüzün kilidini açmaya yardımcı olmalı.

Cihaz yapımının büyük ölçüde aynı kalması umut ediliyor; iPhone X'in piyasaya sürülmesinden bu yana değişmeden kalan üst çentik dahil. Bazıları, davetiyenin el cihazına ek girişle uyumlu olacak şekilde ilave renkler önerdiğini belirtti. IPhone R şeklinde yüksek seviyeli cihazların daha iyi ve daha fenasü için Lightning portunun iPad Pro'ya USB-C ilavesine rağmen kalması planlanıyor.

Apple Inc.’in işletme müdürü Jeff Williams, 12 Eylül 2018 Çarşamba günü ABD’deki Cupertino’daki Steve Jobs Theatre’deki bir etkinlik esnasında mevzuşuyor. Apple bu hafta sona erecek ve ufak güncelleme yılı ve teknolojiyi potansiyel olarak güçlü bir tatil çeyreği için dev hale getirme yılı. Fotoğrafçı: David Paul Morris / 
Yeni bir Apple Watch'ın gelmesiyle ilgili bazı söylentiler etrafta dolaşıyor . Seri 4 cihaz bildirildiği üzere yeni (muhtemelen çok pahalı) bir Titanyum versiyonu alıyor. Hat, nihayet karışıma bazı katı uyku seyretme eklemek için ayarlandı.
Etkinlik, klavyeye yeni geçiş mekanizmaları içeren ilk yeni MacBook'ları görebilir. Bu umarım birkaç dönem anahtar değişimine karşı uzun zamandır idame eden şikayetleri hafifletecektir.
Kamuoyunda MacOS Catalina, iPadOS ve iOS 13’ün piyasaya sunulması dahil olmak üzere yazılım ve içerik cephesinde bazı kati tarihler bekleyin. Şirket ek olarak uzun zamandır beklenen içerikler için lansman tarihleri ​​de hazırlayacaktır. Apple TV + ve Arcade.
Bunların tümü (yada bir kısmı) ve daha fazlası (veya daha azcaı) 10 Eylül Salı günü açıklanacak.

Yorumlar