Samsung Galaxy Fold: Neler Değişti ?

Samsung Galaxy Fold: Yeni sürümde gerçekte neler değişti?

fold


Samsung, Galaxy Fold’un nihayet serbest bırakıldığını duyurdu (6 Eylül’de Kore’de başlatıldı ve İngiltere’de 18 Eylül’de ve ABD’de 27 Eylül’de piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz). bazı, tamamen halka açık bir açılışta ikinci kez denenmesi için katlanabilir telefonda değişiklik yapıyor.

Bu yılın nisan ayında, bazı teknoloji basınları Galaxy Fold'un ilk örneklerine el koydu ve - bir avuç göze batan kusurunu duyurduktan sonra - bir haftadan kısa bir süre sonra Samsung, en yeni telefonunun serbest bırakılmasını erteledi pazar için hazır değildi.Şirket, sorunları çözmek ve serbest bırakılmaya hazır cihaz olan el cihazının rafine edilmiş ikinci sürümünü ortaya çıkarmak için geliştirmeye geri döndü.

İlk Değişiklik: ekran koruyucusunu soyamazsınız!

galaxy

Orijinal Galaxy Fold ile ilgili en büyük sorunlardan birinin, telefonun tasarımına entegre olan - basmaya alışkın olmayan - ince plastik ekran koruyucusu olduğunu hatırlayabilirsiniz. Yeni Fold'daki durum budur, ancak soyulması artık çok kolay değil.
Ekran koruyucusunu çıkarmamanızı isteyen Galaxy Fold'u açtığınız kutudaki uyarılara rağmen, cihazı kullanan bazı gözden geçirenler tam olarak bunu yaptılar ve bu sırada el cihazlarına zarar verdiler.



Samsung, cihazını aldı ve ekran koruyucusunu çıkaramayacağınız bir yol buldu. Telefonun dışından geçen yukarıdaki fotoğrafta görebileceğiniz dudak budur.
Ekranın dışına oturan ve şu anda ekran koruyucuyu basılı tutan küçük bir jant, böylece sadece ilk gün kabuğunu kaldıramazsınız. Aslında, cihaz üzerinde ekran koruyucusu olduğunu bile söyleyemezsiniz.
samsung

İkinci Değişiklik: her zamankinden daha dayanıklı !


Bu en büyük arıtma, ama tek değil. Düzgün salınması için Galaxy Fold'a pek çok küçük ama önemli değişiklik getirildi ve bunların çoğu telefonun dayanıklılığı ile ilgili.

Bükülen bir cihaz için mümkün olduğunca dayanıklı olmasını istersiniz. Şirket menteşenin üstüne ve altına bazı kapaklar ekledi, böylece telefonun günde birkaç kez kıvrılan önemli bir bölümüne kir ve toz girmesi daha az olası.
Samsung ayrıca cihaza daha güçlü bir his vermek için ekranın altına yerleştirilmiş metal parçalar da ekledi. Bu, tablet biçimine kilitlendiğinde sertliği arttırır, bu da daha sert bir cihaz gibi görünmesini sağlar.
Genel olarak, cihazın dayanıklılığını denemek ve geliştirmek için buraya birçok küçük iyileştirme eklenmiştir, ancak insanların eline geçene kadar, bu gelişmelerin ne kadar iyi çalıştığını gerçekten bilemeyiz.

Üçüncü Değişiklik: şimdi 5G ile geliyor !

5g

Bu göre telefonun 5G sürümünü alacak ABD gibi görünmüyor CNET ve Avustralya 4G veya 5G modelini satın almak mümkün olacak gitmediği belirsiz, ama İngiltere'de olanlar için satın almaya sadece mümkün olacak Telefonun 5G değişkeni.

Bu, telefonun üzerinde çok fazla para harcadığınız için gelişen internet teknolojisini cihaza dahil etmenin mantıklı olduğunu gösterir.
Gelecek haftalarda elimize geçtikten sonra, telefonun 5G modelini test edeceğimizden emin olacağız. İngiltere’de olanlar, başlangıçta EE’ye özel olmasına rağmen, 18 Eylül’den itibaren telefonu satın alabilirler. Samsung'un cihazı ABD'ye ne zaman getireceğini tam olarak öğrenemedik (söylentiler 27 Eylül’e işaret ediyor) ve Avustralya.

Yorumlar