Call of Duty Mobile Sonunda Çıktı !

COD Mobile Oyunu 5 harita ile canlı yayına girdi. 

 Çok beklenen PUBG Mobil Activision, Call of Duty evinden rakibi: Mobil artık Android ve dünya çapında iPhone'lar oynamak için kullanılabilir.

Birinci şahıs savaş royası oyunu genişletilmiş Call of Duty franchise'iyle aynı evrendedir ve önceki oyunlardan popüler haritalar, karakterler ve silahlar içerir.

Activision ve Tencent Timi Studio tarafından geliştirilen Duty mobil oyunun Çağrı edildi açıkladı PUBG Mobil özellikle Hindistan'da, üstel ivme kazanıyor olduğu bir dönemde geç 2018. Kısa süre sonra, geliştiriciler savaş royale oyununun halka açık bir beta versiyonunu yayınladılar ve şimdi Google Play Store ve Apple App Store'da mevcut.

 Tanıdık bir deneyim 

Call of Duty mobile, Modern Warfare ve Black Ops gibi oyunlarla 16 yılı aşkın bir süredir yayılan kataloğundan birçok öğe ve konum seçer. Bu nedenle, bir COD hayranı iseniz, mobil sürümü oynamak hemen evinizde hissetmenizi sağlayacaktır.

 Oyun, Modern Warfare ve Black Ops serisinden John “Soap” MacTavish ve Simon “Ghost” Riley ve Alex Mason gibi popüler karakterleri içeriyor. Bunlar oyuncu sıralaması arttıkça açılır. Multiplayer modu, Frontline, Team Deathmatch, Hakimiyeti, AI ile Pratik ve Ara ve Yok Et oyun stillerini içerir. Hakimiyet ve Arama ve Yok Etme modu, bir oyuncu Seviye 5'e ulaştığında kilitlenir. Şu anda oyunun, Crash, Killhouse, Crossfire, Nuketown ve Hijacked dahil yoğun bir savaşa girmesi için beş haritası bulunuyor. Daha önce beta aşamasında, oyun aynı zamanda bir zombi modu vardı ama aynı oyunun genel sürümünden eksik. Geliştiricilerin daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülmeleri planlanmış olabilir.

Oyuncular, Seviye 7'ye ulaştıklarında COD mobile'ın savaş royale moduna erişebilecekler. Solo, Duo ya da ATV, Helikopter ve Taktik sal dahil olmak üzere ikonik silahlar ve araçlar içeren 4 kişilik bir ekipten oluşuyor. Oyuncular ayrıca Birinci şahıs veya Üçüncü şahıs bakış açısına geçebilecekler. 


Genel olarak, Call of Duty: Mobile, rakip bir oyunu geliştirmek için Activision'ı aldığı zaman ilk hamle avantajını kazanan rakip PUBG Mobile ve Fortnite'den gelen büyük rekabetle karşı karşıya. 

 İlgilenen kişiler Android ve iOS için oyunu Google Play Store'dan ( buradan ) ve Apple App Store'dan ( buradan ) indirebilir .