İPhone 11'in Deep Fusion : İPhone Fotoğrafçılığında Tavan

iphone

İPhone 11'in Deep Fusion'ın iPhone fotoğrafçılığını bir üst seviyeye nasıl götürdüğüne şahit olalım.


Birkaç hafta önce iOS 13'ü piyasaya sürmesinden bu yana Apple, güncellemeleri çok hızlı bir şekilde sürdürüyor. Ve iyi bir nedenden ötürü, iOS 13'ün ilk enkarnasyonu, en azından söylemek gerekirse, biraz cansızdı. Son zamanlarda, Apple bugünün başlarında, iPhone kullanıcılarının orta ışıklı ortamlarda inanılmaz derecede keskin ve net fotoğraflar çekmelerini sağlayacak uzun süredir beklenen Deep Fusion modunu sunan bir güncelleme olan iOS 13.2'nin ilk beta sürümünü çıkardı. Apple, geçen ay yayımlanan yıllık iPhone'da Deep Fusion'ı tanıttığı zaman,

Phil Schiller, Apple'ın A13 biyonik işlemcisinin Yapay Motoruna dayanan özelliğin “hesaplamalı fotoğrafçılık çılgın bilimine” benziyordu. hafif ortamlar olabilir neredeyse Gece modu düşük ışıklı ortamlarda neler yapabileceğini kadar etkileyici olması. İOS 13.2 şimdi bir kaç saattir dışarıdayken, özelliğin masaya ne getirdiğine dair birkaç örnek görmeye başladık.

Söylemek yeterli, etkileyici. Aşağıdaki örnekler Tyler Stalman tarafından Twitter'a gönderildi ve Smart HDR ile iPhone XR ve Deep Fusion ile iPhone 11'i sergiledi. Bu bize, iPhone 11 fotoğraflarının Deep Fusion öncesi ve sonrasında nasıl göründüğüne bakmamıza rağmen, yükseltme konusunda istekliyseniz fotoğrafların kendileri öğretici olur.

iphone

Deep Fusion


Apple, Deep Fusion'ın “fotoğrafların pikselle işlenmesini sağlamak, fotoğrafın her bölümündeki doku, detaylar ve gürültüyü optimize etmek için fotoğrafların piksel piksel işlenmesi için gelişmiş makine öğrenmesi kullandığını” belirtiyor. Yukarıdaki fotoğraflar, temsili bir örnek olmaktan uzak olsa da, Apple'ın karakterizasyon açıktır.
Stalman'in daha fazla Deep Fusion fotoğrafını içeren tam Twitter ipliği aşağıda görülebilir: