Surface Pro tipi Microsoft'un Pro 7 ve Laptop 3'üyle birlikte sızdı.

Tamamen yeni bir Surface Pro tipi Microsoft'un yaklaşmakta olan Pro 7 ve Laptop 3'üyle birlikte sızdırıldı.


Çarşamba günü Microsoft, daha önce hiç yapmadığı birkaç cihazı içerecek olan yeni nesil Surface 2-in-1'leri ve dizüstü bilgisayarlarını tanıtacak. Microsoft'un ARM ve AMD işlemcili ilk Yüzeylerine ve Surface tarihindeki ilk 15 inç Surface Laptop 3'e bakıyoruz. Bu, en son 10. nesil Intel dizüstü bilgisayarları ve 13 inçlik Yüzey Dizüstü 3'ü kullanacak olan Surface Pro 7'nin en üstünde yer alıyor. Microsoft'un yeni donanımını ve söylentili Windows 10'u açıklamasını beklerken Gelecekteki çift ekranlı ve ARM dizüstü bilgisayarlarda çalışması gereken Lite OS sürümü, iyi bilinen bir sızıntı, çok fazla sayıda Pro Pro,, ARM Surface Pro ve 15 inç Dizüstü Bilgisayar 3 baskı makinesini yayınladı.



ARM Yüzey Pro :

pro

Evan Blass'ın sızdırılmış görüntülerinden bakıldığında, ARM Surface Pro, Surface Pro 7'ye çok benzeyecek, ancak cihaz biraz daha ince olabilir. Tablet, şimdi ikonik yerleşik stand olan ve aynı zamanda Microsoft'un klavye aksesuarını destekleyen çift USB-C bağlantı noktası ile birlikte geliyor. Bu görüntülere göre ikisi bir arada siyah renkte olacak, ancak diğer renklerde de mevcut olabilir.
pro1





Yüzey Pro 7

Bu görüntülerde gösterilen Windows Surface Pro 7, kullanıcıların bir USB-C konektörü de dahil olmak üzere hiç şüphesiz beğenecekleri ek bağlantı noktalarına sahip, biraz daha kalın olacak.

yüzey pro


13 inçlik Yüzey Dizüstü 3

yeni


Blass , Surface Laptop 3'ün baskı işleyicilerini neredeyse her açıdan yayınladı . Çok ince bir ekran ve bir kart yuvası içeren ince bir dizüstü bilgisayara bakıyoruz. Dizüstü bilgisayarın sol tarafındaki portlar, Twitter'da yayınlanan renderlerde gösterilmez.


15 inçlik Yüzey Dizüstü 3

15



15 inç Yüzey Dizüstü 3 sadece 13 inçlik modeli gibi görünüyor, ama ekstra ekran gayrimenkul içerecek şekilde biraz daha büyük. İyi haber şu ki, Microsoft'un geçmişte iyi bir fikir olduğunu düşündüğü Alcantara'da en az birkaç Surface Laptop 3 sürümü kullanılamayacak.
Bunun yerine güzel, pürüzsüz metale bakıyoruz. Bu hale getiriciler, yukarıdaki dört Yüzey modelinin hiçbiri için tüm renk seçeneklerini göstermiyor, ancak Microsoft tüm bu ayrıntıları açıklayacak.