Asla Eskimeyen 5 Mükemmel Yılbaşı Filmi

film

Hemen içine girelim.
Evde Tek Başına(Disney + 'da Akış) 
 Aramızdaki en Scrooge benzeri grump bile, Yalnız Evde Tek Başına olan dünya fenomeninin biraz sıcak çikolata, ağacın altındaki hediyelerin görüşü ve çocukken Noel ışıkları tarafından hayran kaldığını itiraf etmek zorunda kalacak - hepsi asla eskimez. Bir yeniden başlatmanın görünüşe göre Disney + ' daki çalışmalarda olduğu gerçeğine dikkat edin (oyuncu üyelerinin adları zaten yüzer). Macaulay Culkin'in oynadığı 1990 orijinalinin üstesinden gelmek neredeyse imkansız bir görev.

ELF (Ne yazık ki, bunu satın almanız gerekecek - Amazon, Google veya iTunes gibi olağan yerlerden) Şimdiye kadar, birçoğunuz Will Ferrell'in oynadığı 2003 klasiğinin harika tek gömleklerinin% 90'ını teklif edebilmenizi seviyorum. İyi haber - bugün bir köpek gördüm… Fındıkkıran oğlu! … Sen yaptın! Tebrikler! Dünyanın en iyi fincan kahve! Herkese iyi iş çıkardın! Devam edebilirdim. Ve sanırım yapacağım: Kokuyorsun! Sığır eti ve peynir gibi kokuyorsun, Noel Baba gibi kokmuyorsun. Burası bana Noel Baba'nın Atölyesi'ni hatırlatıyor! Dışında mantar gibi kokuyor ve herkes bana zarar vermek istiyor gibi görünüyor. Üzgünüm, hayatlarını mahvettim ve VCR'de 11 kurabiyeyi tıkadım.


 Klaus (Netflix'te Akış) Bu listeye 2019 eklentisidir ve henüz yapmadıysanız kesinlikle bir şans verin. Bu Netflix'in ilk animasyon özelliği, ister inanın ister inanmayın, ve yönetmenlik ilk kez Noel Baba kökenli bir hikaye ile yapan Despicable Me'in yaratıcısı Sergio Pablos ile geliyor . Sergio ile neden ve nasıl başardığını anlattığı röportajımıza göz atın . Buradaki animasyon nostaljik hikaye kitabı çeşitliliğinden oluşuyor ve dünyada herhangi bir adalet varsa, bu yıl boyunca birçok “En İyi” Noel film listesinde bir yer bulacak.

 White Noel (Netflix'te Akış) Netflix, klasik Noel filmlerinin en büyük seçimine sahip değil, ancak burada ve orada birkaç ödüllü başlık var - Bing Crosby'nin oynadığı 1954 mücevher ve efsanevi besteci Irving Berlin'in müziği gibi. Flamadan: “İki savaş arkadaşı iki kız kardeş için düşer ve kızları, yeri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan eski komutanlarına ait bir tesise kadar takip eder.” (Not: Bu başlık Netflix'ten ayrılıyor, 1 Ocak geliyor) , 2020).

İt's a Wonderful Life. (Amazon'da akış) Rotten Tomatoes , Frank Capra'nın 1946 klasiğini tüm zamanların # 1 Noel filmi olarak listeledi, bu da sürpriz olmamalı. George Bailey'e, daha önce hiç doğmamış olsaydı dünyanın ne kadar farklı olacağını gösteren bir melek içeren bu iç karartıcı hikaye, nesiller boyu bir tatil favorisi olmuştur ve muhtemelen gelecek nesiller için olmaya devam edecektir.

Amazon Prime aboneliğiyle bunu ücretsiz olarak aktarabilirsiniz.