Canva İle Online ve Ücretsiz Olarak Logo ve Banner Tasarımınızı Yapın

 Günümüzde firmalar için rekabet artık dijital ortama kaydı. Bununla beraber kurumların sanal ortamdaki yüzü olan logo ve banner çalışmaları bir kurum için son derece önemli hale geldi.


Bir defaya mahsus olarak tasarlanacak olan logo için yüzlerce lira harcayarak bir tasarımcı ile anlaşmak yerine, profesyonel işler yapabileceğiniz online siteler mevcut. Canva sitesi o sitelerden bir tanesi. Bilgisayarınıza hiçbir program indirmeden, kısa sürede kendi logonuzu ücretsiz olarak yapabilirsiniz.


Canva.com sitesi, sunduğu özel şablonlar sayesinde herhangi bir tasarımcıya ihtiyaç duymadan, hatta herhangi bir tasarım bilgisine dahi ihtiyaç duymadan kolayca ve profesyonelce, online ücretsiz logo yapabilmenize imkan tanıyor. Hazır şablonlardan oluşturduğunuz logonuzu ise, kendi kurum kültürünüze göre özelleştirerek hem profesyonel hem de özgün logolar ile kendi markanızın kurumsal kimliğini oluşturabilirsiniz.

Logo oluşturmak haricinde afişkartvizitel ilanıinfografiksunum oluşturmak gibi kurumunuz için gerekli olan diğer ihtiyaçlarınızı da yine Canva üzerinden karşılayabilirsiniz. Bu anlamda tek bir platform üzerinden, bilgisayarınıza hiçbir program yüklemeden, online olarak tüm kurumsal kimlik ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve istediğiniz platformda kullanabilirsiniz.

Canva sitesine üye olmak ve siteyi kullanmak ücretsizdir. Tüm bu ihtiyaçlarınızı, tek bir kuruş ödemeden sadece sisteme ücretsiz bir şekilde üye olarak karşılayabilirsiniz. Sisteme Facebook ve Google hesabınız üzerinden birkaç saniyede üye olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı kullanarak üye olmak haricinde sadece isim, mail adresi ve paroladan oluşan basit bir üyelik formuyla sisteme üye olmanız da mümkün.

Canva ücretsiz online logo hizmetinin Skyscanner, Amazon, Apple, Netflix, Disnep, Linkedin gibi büyük şirketler tarafından da kullanıldığını sitenin "İşletmeler" sayfasından görebilirsiniz.

Şayet kendi işlerimi online olarak yapabilme imkanım varsa, gidip de bilgisayara program indirmek istemem. Aynı işi online yapabiliyorsam, programlarla boş yere vakit harcamamak gerektiğini düşünenlerdenim. Bu sebeple Canva sitesi kendi alanında tercih edilebilecek güzel sitelerden bir tanesidir diyebilirim.

Yorumlar