Erkeklerde Güçlü Kadınları Çeken 10 Özellik

 

nun gücünden ilham alıyorsun, ondan korkmuyorsun.

YYakışıklı Prens olabilirsin, ama o zor durumdaki bir genç kız değil. Tam tersi - aslında. Hayatı boyunca ejderhaları tek başına öldürüyor ve zırhı onunkine uygun bir şövalye arıyor .

Böylesine iyi bir insan örneği hangi nitelikleri gösterir?

Hadi keşfedelim:

1: Onun hırslarını ve ihtiyaçlarını tamamen destekliyorsunuz.

Mark Twain'in bir keresinde dediği gibi - "Hırslarınızı küçümsemeye çalışan insanlardan uzak durun. Küçük insanlar bunu her zaman yapar, ama gerçekten büyük olanlar size kendinizin de harika olabileceğinizi hissettirir.” Aynı kavram ilişkiler için de geçerlidir. Kendi içinde güçlü ve güvenli olan erkek ve kadınlar, destek gerektiğinde partnerlerinin arkasında durmakta sorun yaşamazlar. Güveninize ihanet etmeyecek veya yaşamak istediğiniz hayatı yaşamaktan sizi vazgeçirmeyecekler.

Hayatınızdaki kadın bir girişimci, bir CEO, üst düzey bir yönetici olabilir veya hayatını, kıçını tekmeleyip isim almasını gerektiren çeşitli şekillerde geçirebilir. Bundan korkan veya 'onu sulandırmaya' çalışan bir erkeğe kesinlikle müsamaha göstermeyecektir.

Güçlü kadınların güçlü erkeklere çekici gelmesinin nedeni budur: Koşuşturmayı takdir ettiğinizi bilirler.

2: Kendi hedeflerinizin ve tutkularınızın peşindesiniz.

Bir çiftin kendi gelecekleri için büyük planları olan bir takım arkadaşı olacaksa, büyük planları olan iki takım arkadaşına ihtiyacı olacaktır. Hem erkekler hem de kadınlar için, hayatta sizden çok daha az motive olan biriyle birlikte olmak ilişkide gerginliğe neden olacaktır.

Biri diğerinin neden bu kadar çok çalıştığını anlamayacak. Partnerinin neden sabahın 5'inde spor salonuna gitmek için kalktığını anlamayacak. O Cuma gecesi fazladan saatler koymak zorunda kaldığınızda, kızacaktır.

Azimli ve hırslı bir kadınla rahat olacak bir erkeğin, onu anlamak, takdir etmek ve desteklemek için kendisi için benzer bir yolda olması gerekecektir. Şimdi, ilişkiler, her zamankinden daha fazla, ayrı hayatlarını yaşayan, ancak bir olarak birbirine yaklaşan iki ayrı bireydir.

3: Kendinize tamamen güveniyorsunuz.

Çıktığı kadından sürekli olarak güvenceye veya onaylanmaya ihtiyaç duyan bir erkek, güçlü ve bağımsız bir kadının peşinden koşarsa, muhtemelen ihtiyacı olan şeyi bulamayacaktır. Kendine güvenecek ve kendine güvenecek ve birlikte olduğu erkeğin aynı olmasını isteyecektir. Sizi önemsediği ve sevildiğini hissetmenizi istediği için size sevgi ve şefkat gösterecek olsa da, size hayatında size ne kadar ihtiyacı olduğunu sürekli hatırlatmayacaktır. Çünkü yapmıyor.

Güçlü bir adam olmayı beklemezgerekliBu kalibrede bir kadın tarafından, ancak erkeklerin hala hissetmek istediğini not etmek önemlidir.aranan,ve hepimizin bir ilişkide değerli hissetmek için hala sevmeye ve şefkate ihtiyacımız var, bu yüzden bu göz ardı edilemez.

4: Mahremiyetine ve bireyselliğine saygı göstermelisiniz.

Hayattaki kendi misyonuna ve yoluna odaklanan kadınlar, başkalarından onay beklemek için zaman ayırmazlar. Anı yaşıyorlar ve başkalarının ne düşündüğünü umursamayacak kadar meşguller.

Bu tür bir kadınla çıkacak bir erkek, ikisi arasında kalan ve halka açık olan şeyler üzerinde onunla çalışmak zorundadır. Sosyal medya neslinde mahremiyet elde etmek zordur - ancak olgun, bağımsız bir kadınla uzun vadede çalışacak bir ilişki için hala bir öncelik haline getirilmesi gerekir.

5: Ona karşı doğrudan ve dürüstsün.

Hiçbir erkek, hayatındaki kadına [veya herhangi birine] karşı asla kırıcı veya saygısız davranmamalıdır, ancak dürüstlük ve bütünlük hala bir ilişkinin yürümesinin önemli bir parçasıdır. Bir lapa gibi olan bir adam asla güçlü bir kadının dikkatini çekemez, çünkü o senin üzerinde yürür ve sen ona ihtiyacı olan istikrarı asla veremezsin.

Bu çaptaki bir kadına çok yakışacak erkek tipi, onunla ne zaman esnek olacağını ve ne zaman arkasında duracağını bilir. Bunun için sana daha çok saygı duyacak.

6: Hala "adam"sın.

Hayır, “sen adamsın!” demek istemiyorum. kolej arkadaşlarınızın size söylediği gibi - aslında eski okul ve geleneksel bir ilişkide “erkek” olma kavramını kastediyorum.

Yorumlar bölümüne acele etmeden ve bu gelenekçiliği eleştirmeden önce beni dinleyin…

Bir kadının pazartesiden cumaya 9-5 arası sorumlu olması, bir ilişkide aynı sorumlulukları istediği anlamına gelmez. Günün sonunda, birçok kadın hala erkek olan bir erkeği takdir eder ve randevu gecesi onlar için planlar yapar. Onu hala seven bir adam. Şövalye ve saygılı bir adam. Bir kadının bağımsız olabileceğini ve yine de bir hanımefendi gibi muamele görmesi gerektiğini anlayan bir erkek.

Genelde bu konuda hemfikir olduğumuzu görüyorum.

7: Kanatlarını açmasına izin vermelisin.

Sahiplenici zorba erkekler, güçlü kadınlar için kriptonittir. Bu tür bir kadını boğmak veya fazla sert davranmak, onu hemen uzaklaştırmanızı sağlamanın en hızlı yoludur. Meşgul ve elinin sürekli tutulmasına ihtiyaç duymuyor (ne de istemiyor). İkisini birbirine bağlamaya çalışan biriyle değil, kendi hayatını onunkiyle birlikte yaşayan bir adamla en iyi şekilde çalışır.

8: Etkili iletişim kuruyorsunuz.

Bu sadece duygularınızı nasıl konuşacağınızı ve ifade edeceğinizi değil, aynı zamanda onun duygularını nasıl dinleyeceğinizi ve yorumlayacağınızı bilmek anlamına da gelir. Tüm kadınlar sözlü olarak açık veya sevecen değildir, ancak size nasıl hissettiklerini kendi yollarıyla göstereceklerdir . Bir erkeğin, hayatındaki kadının ne söylediğini değil , ne söylediğini duyabilmesi önemlidir.

9: Ona eşit gibi davranıyorsun.

Bu, onun görüşlerine saygı duymak ve değer vermek ve kendi görüşlerinizi ona açıkça söylemek anlamına gelir. Derin, anlamlı sohbetler yapabilmek ve onun bakış açılarını gerçekten dinlemek anlamına gelir. Size yeni bir şey öğretemeyeceğini veya size yeni deneyimler gösteremeyeceğini asla varsaymamak anlamına gelir - aslında, hayatın en önemli derslerinden bazıları ondan çıkacaktır.

10: Mizah duygunuzu korumalısınız.

Bazı güçlü kadınların sergilediği sert dış kabuğa rağmen, yine de her duyguyu yaşayan insanlardır. Hiç kimse, özellikle yüksek baskı işleri veya stresli bir yaşam tarzı olanlar, her zaman sert veya ciddi olmak istemez. Tam da doğru zamanlarda ortamı yumuşatabilen bir erkek, sadece harika bir sevgili değil, aynı zamanda harika bir en iyi arkadaş olacaktır.



İki güçlü bağımsız insan bir araya geldiğinde ilişkinin gelişmesine izin veren bir denge bulmak zor. Erkekler, kendi erkekliğinden ödün vermeyen, kendi hayatını yaşayan bir kadınla birlikte olabileceklerini anlamalıdır. Ve kadınların, güçlü ve bağımsız olmanın, baskıcı veya yıpratıcı olmak anlamına gelmediğini anlamaları gerekiyor. Erkekler ve kadınlar, birbirleri üzerindeki üstünlüklerini kanıtlamaya gerek duymadan, her ikisi de eşit derecede saygıya değerdir.

En iyi takımlar, diğerinin yapboz parçalarını dolduran insanlardan oluşur. Birlikte iyi çalışan ve zayıf yönlerini dengelerken birbirlerinin güçlü yönlerine saygı duyanlar. Aşk bir takım sporudur ve yanınızda doğru kişi varsa oyunu her zaman kazanırsınız.

James Michael Sama , uluslararası alanda tanınan bir konuşmacı, Unlocking Love kitabının yazarı ve kişisel gelişim koçudur.

Sınırsız güven ve daha sağlıklı ilişkiler kurma üzerine yüzlerce viral makale ve video oluşturmada başarı bulan James, web sitesine 38 milyondan fazla ziyaretçi ve 400.000'den fazla takip eden kolektif bir sosyal medya topladı.

James, ABD genelindeki canlı etkinliklerde ve medyada konuşuyor ve CNN, Bravo, The New York Post, The Huffington Post, The Daily Beast, CNBC, The Boston Globe, CBS ve daha fazla.


Yorumlar