Bu Yazın En İyi 10 Erkek Parfümü !

Sıcak havalar geldiğinde nasıl kışlıklarımızı birkaç aylığına kaldırarak dolabımızda yazlık kıyafetlere yer veriyorsak, aynı şekilde kışın kullandığımız parfümlere de bir süre için veda etmemiz gerekiyor. Bunun sebebi şüphesiz ki kışın kullandığımız baharatlı ve şekerli kokuların sıcak yaz günleri için fazla ağır ve bunaltıcı olması.


 Uzmanlar yaz aylarında kalıcılık ve ferahlığı bir arada yaşamak isteyenlere meyve ve bitki aromalı kokuları öneriyorlar. Biz de bu yazımızda sizler için 2013 yazında tercih edebileceğiniz en iyi 10 parfümü derledik. Karşınızda 2013 yazının en iyi 10 erkek parfümü.


10

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Dolce Gabbana Light Blue Pour Homme 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü



Plaj kenarında kullanmak için biçilmiş kaftan olan parfüm, taze bir aromaya sahip ve hoş kokusunu içinde bulunan bergamot, greyfurt kabuğu ve çeşitli baharatlardan alıyor. Güneşin altında ve suyun içinde geçirilen uzun saatler için oldukça kalıcı bir koku.



9

Platinum Label By Perry Ellis

Platinum Label By Perry Ellis 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü


En iyi 10 erkek parfümü listemizin 9. sırasında iş yerinizde kullanabileceğiniz güzel bir parfüm yer alıyor. Fiyatı diğerlerine oranla biraz pahalı olan bu parfüm, size toplantılarınızda ve sunumlarınızda fazladan öz güven aşılayacaktır. Bambu ve mandalina temelli bir esansa sahiptir.



8

Bulgari Aqva Pour Homme Marine

Bulgari Aqva Pour Homme Marine 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü

İsminde geçen aqua kelimesinden de anlayacağımız gibi su ile haşır neşir olacağımız günlerde kullanabileceğimiz bir koku Aqva Pour Homme Marine. Bulgari’nin en çok tutulan yaz parfümlerinden biri olan üründe bir çok yaz parfümünde olduğu gibi greyfurt aroması içeriyor.



7

Kenzo L’eauParKenzo Pour Homme

Kenzo L’eauParKenzo Pour Homme 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü

Yaz geceleri için ideal bir koku olarak tanımlanan L’eauParKenzo Pour Homme, size hoş bir randevu yaşatabilir. Aromasında bulunan nane yapraklarından dolayı sizi bir kez koklayan devamını isteyecektir. Buna emin olabilirsiniz.


6

Burberry Brit Summer Edition For Men

Burberry Brit Summer Edition For Men 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü
En iyi erkek parfümleri listemizde Burberry’nin yer almaması düşünülemezdi. Eğer hafif bir yaz kokusunun peşindeyseniz ve aynı zamanda karizmanızdan da ödün vermek istemiyorsanız peşinden girmeniz gereken koku işte karşınızda. Vanilyamsı bir aromaya sahip olan koku birçok erkek tarafından tercih ediliyor. Bunlardan biri de niye siz olmayasınız?


5

Ermenegildo Zegna Colonia

Ermenegildo Zegna Colonia 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü
Türk parfüm kullanıcılarının pek bilmediği bir marka ile karşınızdayız. Kullananı pek olmadığı için bulunduğunuz ortamda avantajlı bir konum elde etmeniz kaçınılmaz.



4

Thierry Mugler Cologne To Go

Thierry Mugler Cologne To Go 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü
Gündüz kullanımı için tasarlanmış olan parfüm hafif bir aromaya sahip. Küçük şişesi ve uygun fiyatıyla seyahatler için uygun bir tercih olarak görülebilir.




3

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Rouge

lacoste rouge 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü
Eau de Lacoste serisinin son versiyonu olan parfüm kullananlara enerjik bir hava verme özelliğine sahip. Kara biber ve meyve kokteyli aroması içeren koku uzun yaz geceleri için mükemmel bir tercih.




2

Givenchy Play

Givenchy Play 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü
Sıcak yaz günlerinde spor yaparken kullanmak için çok güzel bir parfüm. Kahve çiçeği ve mandalina aromalı parfüm kalıcılığıyla dikkat çekiyor. Givenchy Play’in en çok öne çıkan özelliği ise sonradan gelen aroması. Siz terledikçe parfümünüz güzel koku yaymaya devam edecektir.



1

Calvin Klein Man

Calvin Klein Man 2013 Yazının En İyi 10 Erkek Parfümü
Geldik 2013 yazının en iyi 10 erkek parfümü listemizin birinci sırasına. Yaz parfümü anlayışını tamamen değiştiren Calvin Klein Man en çok satan erkek parfümlerinden biri olma özelliğine sahip. Bu kadar satış yapmasında uygun fiyatı da göz ardı edilemez tabi ki. Siz de bu parfümü kullanma ayrıcalığından faydalanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalı ve derhal bir tane edinmelisiniz.

Yorumlar